Driva eget företag som hörselskadad

Det är många arbetsgivare i samhället som inte vet att hörselskadade idag kan arbeta inom vilken yrkeskår som helst tack vare till exempel tekniska hjälpmedel och teckenspråkstolk, vilket kan kännas frustrerande.

Många hörselskadade drömmer om att starta eget företag och fördelarna med att driva eget företag är många. Du får chans att profilera dig som egen företagare i en bransch som kan vara svår att komma in på som anställd med hörselskada. Du blir din egen chef och därmed dina tidsfrister – du kan arbeta när det passar dig. Och du kan tjäna mycket pengar om ditt expertområde är eftertraktat!

Det är inte så svårt att starta eget företag idag och att vara hörselskadad är inget hinder. Det som dock kan kännas som ett stort problem för många hörselskadade är just delen med fakturering då kommunikation kring fakturafrågor kan vara väldigt tids- och energikrävande. Detta kan man få hjälp med idag! hos många banker får du en helhetslösning som gör att du kan slappna av och veta att pengarna kommer att komma in på kontot och du kan koncentrera dig på ditt expertområde istället.